top of page

Wat je vindt bij KickaBoo!

KickaBoo! verkoopt tweedehands kinderkleding, speelgoed en accessoires. Daarnaast hebben we ook hippe kinderspullen van hergebruikte materialen en bijzondere items van ontwerpers met een kleine collectie.

01 Bijzondere handgemaakte kinderspullen

Bij de winkel zit ook het naaiatelier van mij, Petri Buijn, ontwerper en oprichter van KickaBoo! Ik maak hier allerlei kinderspul waarbij ik zoveel mogelijk hergebruik van oude kleren, allerhande textiel, afgedankte stoffen, enzovoort. Dus als je oude textiel spullen hebt (spijkerbroeken, handdoeken, dekens, kussens, et cetera), daar kom ik ook voor langs!

Daarnaast ben ik altijd op zoek naar unieke, handgemaakte kinderspullen met hetzelfde gevoel, dus als je zelf iets te verkopen hebt neem dan vooral contact op!  

02 Tweedehands kinderspullen

Bij KickaBoo! vind je leuke tweedehands kinderkleding en -schoenen voor 0 t/m 12 jaar. Daarnaast verkopen we ook tweedekans kinderboeken en speelgoed.

 Je kunt bij ons ook items inbrengen en als het verkocht wordt krijg je de helft van de opbrengst (40% van de verkoopprijs na aftrek van de belasting. Heb je tweedehands kinderkleding of vintage spullen die KickaBoo! voor je kan verkopen, kijk hier dan hoe je dat doet.

03 Tweedehands positiekleding

Tweedehands zwangerschapskleding in een winkel waar je meteen kunt passen, dat is toch briljant! En uniek in Rotterdam (misschien zelfs wel in Nederland). Je kunt positiekleding bij ons kopen van onder andere de merken MamaLicious, Love2Wait, Noppies, HM Mama en Fragile. We hebben een uitgebreide collectie van tweedehands positiebroeken, -rokken, -jurken, -tops en -jassen. Geef jouw nog mooie zwangerschapskleding ook een tweede leven.

bottom of page