Wat je vindt bij KickaBoo!

KickaBoo! verkoopt tweedehands kinderkleding, speelgoed en accessoires. Daarnaast hebben we ook hippe kinderspullen van hergebruikte materialen en bijzondere items van ontwerpers met een kleine collectie.

01 Bijzondere handgemaakte kinderspullen

Bij de winkel zit ook het naaiatelier van mij, Petri Buijn, ontwerper en oprichter van KickaBoo! Ik maak hier allerlei kinderspul waarbij ik zoveel mogelijk hergebruik van oude kleren, allerhande textiel, afgedankte stoffen, enzovoort. Dus als je oude textiel spullen hebt (spijkerbroeken, handdoeken, dekens, kussens, et cetera), daar kom ik ook voor langs!

Daarnaast ben ik altijd op zoek naar unieke, handgemaakte kinderspullen met hetzelfde gevoel, dus als je zelf iets te verkopen hebt neem dan vooral contact op!  

02 Tweedehands kinderkleding

Bij KickaBoo! vind je leuke tweedehands kinderkleding in de maten 50 t/m 164 (0 t/m 12 jaar). Het is vooral merkkleding, maar leuke en nog mooie items van bijvoorbeeld Zara of H&M verkopen we ook. Je mag ook kleding inbrengen en als het verkocht wordt krijg je de helft van de opbrengst. Heb je tweedehands kinderkleding of vintage spullen die KickaBoo! voor je kan verkopen, kijk hier dan hoe je dat doet.

03 Workshops voor kinderen

Het is jammer dat kinderen tegenwoordig op school niet langer les krijgen in handwerken. Ik kan me nog exact de stiksteek herinneren, die ik van de handwerkjuffrouw Luisterburg leerde om mijn zelf genaaide knuffel perfect in elkaar te zetten. Naaien met de hand is een vaardigheid waar je je leven lang plezier van hebt. Bij de KickaBoo! naaiworkshops leren we omgaan met naald, draad, stof en alles wat daarbij hoort.